© Copyright 2007 - 2024
Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd
Familie heb je voor het leven. Het is niet voor niets dat er wel eens gezegd wordt: vrienden kun je kiezen, maar familie krijg je gewoon. Familie zal altijd voor elkaar klaar staan, in moeilijke en ook in mooie tijden. Van je familie moet je het maar hebben!
De band tussen familie is onbeschrijflijk. Van je familie houd je natuurlijk het allermeest. Het is onvoorwaardelijke liefde. Soms wil je dit met ze delen. Misschien wil je je lievelingstante, -oom, -oma, -opa, -neefje of -nichtje verrassen met een mooi en bijzonder gedicht.
Familie gedichten kunnen lastig zijn om helemaal zelf te schrijven. Geen probleem, want gelukkig bestaan er sites zoals Gedichtenstad.nl. Hier vind je de allermooiste gedichten, in dit geval familie gedichten.
Je komt hier gedichten tegen over de meest uiteenlopende onderwerpen. Deze gedichten zijn geschreven door verschillende schrijvers met verschillende achtergronden. Zo kom je hele serieuze gedichten tegen over verdriet, maar ook hele grappige gedichten over kinderen bijvoorbeeld. Je zoekt gewoon onder het kopje: gedicht kind en de gedichten verschijnen zo op je scherm.
Hoe leuk is het om je vader of moeder te verrassen met een speciaal gedicht? Je zoekt simpelweg onder de kopjes; gedicht moeder, gedicht moederdag of gedicht vaderdag. En als je de show wilt stelen met een prachtig gedicht voor een 40 jaar getrouwd koppel, tik je 40 jaar getrouwd gedicht in. Voor je het weet heb je een perfect gedicht voor het gelukkig getrouwde koppel gevonden en hoef jij je geen zorgen meer te maken over plankenkoorts tijdens jouw speech!
Kortom, we hoeven niet allemaal gezegend te zijn met een geweldig schrijftalent. Een beetje hulp kan geen kwaad. Een gedicht is een mooie manier om iemand te laten zien hoeveel je van ze houdt of om ze te laten weten dat je aan ze denkt.