© Copyright 2007 - 2024
Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd
Aan ieder leven komt een eind. In sommige gevallen is het einde voorspelbaar en voelt het goed. In andere gevallen komt de dood totaal onverwachts en mocht het nog niet zo zijn. Maar bijna altijd zijn de nabestaanden intens verdrietig, omdat zij hun geliefde moeten missen. Ben jij een van deze mensen en zoek jij steun in deze moeilijke tijden? Of ben je op zoek naar ideeen voor het maken van een gedicht bij overlijden voor een rouwadvertentie, een rouwkaart of om voor te dragen op de begrafenis of crematie. Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Hier vind je overlijdensgedichten in allerlei soorten en maten.
De overlijdensgedichten op onze site zitten vol met verdriet, pijn en woede, omdat iemand er niet meer is. Het lezen van de gedichten zal je diep in je hart raken, omdat het voor jou herkenbaar is; ook jij vol zit met verdriet, pijn en woede. Misschien geeft het je een beetje vreugde te beseffen dat je niet de enige bent, die zich zo intens gebroken voelt. Hopelijk geven onze overlijdensgedichten je een beetje steun bij het verlies.
Waar wil jij dat jouw gedicht over gaat? Moet je gedicht overlijden als hoofdthema hebben of wil je dat je gedicht afscheid als onderwerp heeft? Op onze site staan gedichten in allerlei soorten. Ook als je gedichten verdriet in zich moeten hebben, kun je bij ons terecht. Zoek tussen onze gedichten naar datgene wat jou het meest raakt. Dat is zeer waarschijnlijk hetgeen jij kwijt wilt aan jouw dierbare. Misschien staat er een gedicht op onze site, dat precies datgeen vertelt, wat jij kwijt wilt. Misschien is het ook nodig om er je eigen draai aan te geven, zodat het voor jou perfect is. Doe wat voor jou nodig is. Neem er vooral de rust en de tijd voor, want het schrijven van jouw gedicht is niet alleen een noodzakelijk kwaad, het is ook mooi om even echt stil te staan bij jouw verdriet. En als je alle drukte achter de rug hebt, kom dan nog eens bij ons terug en deel jouw gedicht met anderen.