© Copyright 2007 - 2024
Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd
Als er iemand overlijdt dan is dat zwaar. Dat geldt vooral voor degenen die het dichtst bij de persoon in kwestie stonden. Het is moeilijk om je volledig en op de juiste manier in te leven in de naasten van de overledene. Met hen praten, maakt je onzeker, omdat je niet goed weet wat je tegen hen moet zeggen. Niks lijkt goed genoeg om te verwoorden hoe het voor hen zal zijn en hoe het voor jou voelt. Of ben jij zelf degene die een naaste heeft verloren en moet je iets op papier zetten, maar weet je even niet wat, doordat je zo intens verdrietig bent? Wie je ook bent en wat je op dit moment ook voelt, of nog even niet voelt, hier word je uit de brand geholpen in deze moeilijke tijden.
Voor het schrijven van een tekst voor op een rouwkaart ben je hier aan het juiste adres. Op onze site staan vele rouwgedichten verzameld. Ze zijn geschreven door mensen die in dezelfde schoenen staan als jij, die precies weten hoe het voelt om een geliefde te verliezen en te moeten missen en door mensen die een steuntje in de rug willen geven in een heftige tijd. Wie je ook bent en wat je ook zoekt, hopelijk vind je hier precies datgene wat je nodig hebt om iets moois neer te zetten, ter nagedachtenis van de persoon die jou zo lief was en die voor altijd in je hart blijft voortbestaan.
De rouwgedichten op deze site gaan over pijn, verdriet, verlies en gemis. Ze laten je huilen, maar door je tranen heen ook even lachen. Ze maken dat je je voor even niet zo alleen voelt in je leegte. Ze laten je zien dat je niet de enige bent, die kampt met een zwaar verlies. De overlijdens gedichten zijn waarschijnlijk meer voor jou dan een inspiratiebron voor je eigen rouwgedichten. Ze zorgen ervoor dat je stil staat bij je verdriet, want jouw geliefde was een bijzondere persoon, die je liever nog lange tijd bij je had gehad. Veel succes met het schrijven van je verdiet gedichten en sterkte in deze moeilijke tijd!