jij die je ziekte verborg
voor andermans zorg
JIJ HAD EEN HART VAN GOUD
Van Hees Annie
© Copyright 2007 - 2024
Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd
jij die je ziekte verborg
voor andermans zorg
JIJ HAD EEN HART VAN GOUD
Van Hees Annie
Ingezonden door Van Hees Annie belgie
Beoordeel dit gedicht
Er is 41 keer gestemd.