De natuur die special,
maar ook heel groot
dat zou je niet zien
maar toch het zal er altijd zijn
de bron van de natuur
die is heel puur
hij is altijd om je heen
overal waar je bent
zal hij zijn
en dat is heel fijn
zonder de natuur zullen wij niet bestaan
dus doe een beetje rustig aan!
zonder bomen geen zuurstof
zonder ons geen bomen
dus alles wat wij stuk maken
is minder natuur
dat is niet wat wij willen
want,de natuur is puur
alles wat je ziet
alles waar je bent
daar is natuur
wij kunnen niet zonder
zonder bomen,
zou er geen leven op aarde zijn.
Zou er als er op andere planeten
ook bomen zijn leven zij?
dat zouden we nooit weten
zonder bomen daar
daarom is de natuur
zo puur!
© Copyright 2007 - 2024
Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd