Een heel tedere mam
hield de orgelman an.
Zij ging hem centjes geven;
toen klonk het:
"Lang zal ze leven"
en verdween dan.
Ik was nog heel erg klein,
vond dit nummer fijn...
was nog veel meer blij,
want speciaal voor mij!
Anna Veenstra.
© Copyright 2007 - 2024
Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd