De deur staat aan
Gedachten naar binnen
Zuchten naar buiten
Ik wacht
De lucht kleurt rood
Donker
Blauw
Aanschouwen
Er gebeurt niets
Verandering om mij heen
Iemand gaat dood
Iemand vertrekt
Gedachten naar binnen
Ik kijk
Zie
Mijn leven blijft hetzelfde
Zuchtend naar buiten
© Copyright 2007 - 2024
Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd