waarom andermans frustratie's mijn probleem laten worden, terwijl dat alleen mijn onzekerheid vergroot.
wat echt van jou is , mag je bij je houden maar frustratie's van een ander brengt alleen maar negativiteit .
Andermans frustratie's kan ik niet oplossen, dus die moet je loslaten.
© Copyright 2007 - 2024
Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd