Gemis.....
Gemis is als een blad,
Die weg waait uit een boom....
Gemis is als ontwaken,
Uit een mooie droom.....
Gemis is als ijs,
Wat smelt in de zon..
Gemis is het verleden,
Wat je niet terugdraaien kon...
Gemis is als zoeken,
Naar wat niet te vinden is....
Gemis is gemis,
Iets of iemand die hier niet meer is...
❤️
© Copyright 2007 - 2024
Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd