raad is steeds welkom
bij ieder van ons
groot of klein een sprankeltje
hoop is een goudmijn
bij ruzie of een gekregen bons
goede raad is steeds welkom
oma was één uit de duizend
gaf goede raad luisterend
Van Hees Annie
© Copyright 2007 - 2024
Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd