Ik ben ik.
Ik ben niet perfect.
Ik ben ik.
Ik ben voor sommige , een speciaal effect.
Ik ben ik.
En dat zou ik altijd blijven.
Ik ben ik.
Als je het er niet mee eens bent, je kan het niet anders krijgen.
© Copyright 2007 - 2024
Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd