Een gedicht plaatsen?
Home

Instinct

INSTINCT

Een aangeboren drift bepaalt jouw patroon in gedrag en voorzag je specifiek in soort van dag tot dag het leven een gift.

Het woord vertaalt de toon waarin wordt gedicht is Intuïtief met inkt op schrift neergedaald in deze brief wat lekker klinkt en van naturen in een paar uren ingestraald vanzelf gaat, het zaad is geplant wat de drang draagt om verder te lezen zoals het ontstaat.

De vraag is heeft de mens wel instinct?

Geschreven staat, los van de gangbare definitie daar waar twijfel rondgaat de handicap dat een mens instinctief op de automatische piloot vanuit het perspectief van natuurlijke selectie overgaat in eigenschap waarin de survival of the fittest wint en de loser het labyrint van leven verlaat.

Los hiervan staat

Het moederinstinct bestaat in gratie van gunst en is tot elegantie naar kunst verheven waar zij instinctief haar babylief het leven mag geven.
Een vaderinstinct bestaat daarentegen niet in gratie van gunst vanwege de daad, het is geen kunst om te doneren met wat acteren, hoe diep je zaad ook gaat.

In de natuur is het overduidelijk!

Elke aansporing doet het van nature op zijn manier vanzelfsprekend en overtuigd in ieder dier daar waar de aard van selectieprocedure hen uitsluitend de rang al eeuwenlang verklaart en toejuicht voor eigenbelang.

De impressie geeft suggestie de zin des levens in knippen en plakken met al die bullenbakken om te rippen van de zwakken.

Instinct is niet zomaar vanzelfsprekend bij de mens daar het gaat om de intuïtie wat het gevoel ontwikkeld instinctief te handelen, het is de emotie die de indruk wekt dat het is aangeboren.

Het voorbeeld schetst een ander plaatje in aangeleerd gedrag terwijl dit wel in het dierenrijk telt als het om aangeboren gaat.

Mijn instinct zegt dat ik heb leren begrijpen wat intuïtie is in vergelijking met het woord.

Marcellino

Ingezonden door Marcellino

Beoordeel dit gedicht

Er is 1 keer gestemd.

Tags

© Copyright 2007 - 2021

Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd