Je keuze
Je koude ogen
zijn als ijspinnen
die druppelend
het koude vocht uitspatten
je keuze is het niet
dit afscheid
eens zou het toch komen
heeft vechten nog zin
voor je gezin
dat weemoedig toekijkt
laat ons zeggen
dat het aardse
en het hemelse
elkander kruisen
Van Hees Annie
© Copyright 2007 - 2024
Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd