lieve mama.
je bent de moedervan wie ik hou.
en ik blijf je altijd trouw.
aleen ik en jij zijn verbonden met dit gedicht.
en daarom wil ik je zeggen :
ik ben jou dochter , en jij het zon licht.
jij schijnt hard in me hart,
maar dat is niet apart.
ik wil voor altijd bij jou blijven.
en we zullen nooit scheiden.
© Copyright 2007 - 2024
Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd