Een jongen kijkend naar de grond.
Zo lief zo mooist.
Ik kijk naar jouw en denk.
Zou ik u beetje nadoen.
Denk.
Uiteindelijk doe ik u na.
en tenslotte ben ik opgelucht.
© Copyright 2007 - 2024
Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd