De grenslijn van de tijd
werd getrokken met het krijt van God;
zijn buurman bracht het hoogste bod
op de vergetelheid.
Dus leef met vlijt
en spaar de klok,
want ooit gaat dit heelal op slot
en stopt de eeuwigheid.
© Copyright 2007 - 2024
Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd