Prima Donna
Ze zit daar
gebogen
geknakt
haar ogen leeg
onbereikbaar
verdwaald in de tijd
tjaikovski klinkt
handen trillen
komen tot leven
ze strekt zich
heft haar hoofd
richt haar blik
spreidt haar armen
ze golven
vouwen weer
ze ontstijgt de tijd
ze danst
stralend
even is ze weer
de zwaan
Truitje
© Copyright 2007 - 2024
Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd