Spreek me nooit meer
van kabouters
en dat zij het hebben gedaan
Tovenaars of goede feeën
Sinterklaas, de kerstman
ik hecht er
geen geloof meer aan
Maar ik wist al
na één huwelijk
dat heksen echt bestaan.
© Copyright 2007 - 2024
Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd