vele vragen mij om mijn gedichten te vinden
tik gedichtenstad van hees annie gedichten
u mag deze gedichten enkel gebruiken
indien mijn naam eronder staat maar niet in gedichtenboekjes en lieve mensen op gedichtenstad
vind u hele mooie gedichten en vergeet de ster niet
onze lieve mensen houden van hun werk
en hun bedanken is toch fijn
Van Hees Annie
© Copyright 2007 - 2024
Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd