de ene zegt dit de andere dat
iedereen die weet wel altijd wat
kijk eens naar jezelf weer
doe ik dit met jou
o nee herken je nu jezelf weer
het is een gedicht
wat gebeurd er in die
leesbron toch is dat een blog
of een plaagstok
© Copyright 2007 - 2024
Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd