de vissen
die zwemmen
in het koude water
je zult zien ze gaan straks bevriezen
dat wil je niet meemaken
dus we gaan gauw naar huis
en daar drinken we thee
© Copyright 2007 - 2024
Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd