Overal zijn schoten
Schoten van verdriet
Overal zijn kreten
Kreten van ik wil het niet
Overal zijn soldaten
Soldaten vol van haat
Overal is oorlog
oorlog op de straat
Overal zijn mensen
Maar ik voel me alleen
Overal is kilte
Kilte om mij heen
Overal zijn mensen
Maar niemand die me ziet
En daar zijn weer die schoten
Die schoten van verdriet
© Copyright 2007 - 2024
Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd