Op deze manier maak jij je kraamcadeau persoonlijker

Er zijn verschillende manieren, die je verzekeren van een persoonlijk en uniek kraamcadeau voor aanstaand ouders. Op welke manier geef jij een kraamcadeau een persoonlijk tintje? Het is voor aanstaand ouders veel leuker om een gepersonaliseerd cadeau te krijgen, dan bijvoorbeeld de klassieke luiertaart of een cadeaubon. In dit artikel zetten we een aantal tips op een rijtje, die je op weg zullen helpen! Kijk bijvoorbeeld eens naar de mogelijkheid om een badjas met naam te bestellen. Niet alleen een persoonlijk cadeau, maar ook nog eens een cadeau waar de kleine écht wat aan heeft. Het is slechts een van de opties die je hebt.

Andere gepersonaliseerde cadeaus met naam

Naast een badjas met naam, zou je ook voor houten speelgoed met de naam van de kleine kunnen kiezen. Denk bijvoorbeeld aan een houten trein, waarvan ieder wagon een letter uit de naam van de kleine bevat. Je kunt deze houten treinen eenvoudig online bestellen, al zijn er ook diverse fysieke winkels die ze aanbieden. Nadeel daarvan is dat je altijd zal zien, dat de laatste benodigde letter niet op voorraad is. Door je kraamcadeau online te bestellen voorkom je zo’n situatie. Daarbij is het aanbod online vaak groter. Een goedkoper alternatief voor een badjas met naam is een leuk mutsje. Zo krijgt het kindje het straks niet snel koud!

Geef een prentenboek met een persoonlijk gedicht

Een alternatief voor kleding of speelgoed met een bedrukking, is de keuze voor een mooi prentenboek. Kies voor een prentenboek dat past bij je interesses. Nijntje, de populaire serie van Dick Bruna, bevat over vrijwel ieder thema een geschikt boekje. Denk aan thema’s als tuinieren, reizen en bijvoorbeeld voetballen. Je kunt het boekjes persoonlijker maken, door hier een gedichtje in te schrijven. Hierbij heb je de keuze uit de gedichten die je online vindt en een gedicht welke je helemaal zelf schrijft. Het is voor de kleine erg leuk om het gedichtje op latere leeftijd, wanneer hij of zij heeft leren lezen, nog eens terug te zoeken.

Knuffel met een persoonlijke touch

Tot slot kan een knuffel een leuk idee zijn! Je kunt een knuffel laten bedrukken met de naam van de zoon of dochter van de ouders, of deze laten aansluiten bij je interesses. Kies bijvoorbeeld voor een leuke hond, wanneer je zelf altijd een hond hebt gehad. Of wat te denken van een olifant, wanneer je onlangs naar Zuid-Afrika bent geweest?