Wij die zo vaak Zijn Woorden horen,
willen Hem ook graag toebehoren?
Kom nú mijn vriend(in), God wacht op u,
geef uw hart Hij wil u Zeeg'nen nú.
Hij is er altijd weer, elke dag,
Neem toch een besluit nu het nog mag !
Er komen straks donk're tijden aan,
De aarde wankelt en zal vergaan.
Vrees hoeft niet als 'd aarde gaat beven,
Want in God's Hand rust dan uw leven !
Wat de toekomst u ook gaat brengen,
Aan Zijn Hand zult u niet verzengen !
Door het besluit uw hart aan Hem te geven,
Zal Hij u Kronen met Zijn Eeuwig Leven !
© Copyright 2007 - 2024
Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd