oneindig is het te beschrijven
de voel van cirkeling gedeeld
in vereend zijn op een moment
als een van onschatbare waarde
stukje geluk recht uit de hemel
dartelend in het licht van liefde
stil in het verbonden zijn
om te bewaren voor eeuwig
recht in de ziel van ‘t hart
© Copyright 2007 - 2024
Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd