Ik hou van jullie !.
Jullie ook van mij !.
Met jullie aan mijn zij krijgt niemand mij klein.
En kan ik degene worden die ik wil zijn .
Voor jullie ga ik door het vuur.
Ik weet dat het andersom ook zo is en dat maakt onze liefde puur .
Ik hou super veel van jullie !
En jullie ook van mij.
Jullie zijn mijn liefste ouders ! in goede en slechte tijden .
Daarom wil ik dit gedicht aan jullie toewijden .
© Copyright 2007 - 2024
Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd