We blijven geloven
dar er vrede
word geboren
een hemel
vol vredesterren
doen
de aarde
verlichten
Vrede
geeft een
rijkdom
van geluk
Vrede overwint
de strijd
Vrede met
kerstmis
wat is er mooier
op deze dag
C Van Hees Annie
© Copyright 2007 - 2024
Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd