Berucht en beroemd
In de lage landen
Voor vele een volksheld voor andere een schande
Berucht en beroemd
Het maakt me niet uit wat ze van me zeggen
Ik leef me eigen leven
En hoef niemand iets uit te leggen
Berucht en beroemd
Dichter Danny van Strien
© Copyright 2007 - 2024
Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd