Laten we samen
in de wolken kijken
woorden zoeken in
die mooie schuimige
wolken
Laten we samen
beelden zoeken
wat zie jij, wat zie ik
Laten we samen
watjes tellen
als verborgen geheim
Laat ons samen
wegdromen
van wat er
in de wolken staat
geschreven
C Van Hees Annie
© Copyright 2007 - 2024
Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd