Je antwoord
beledigd je eigen
leugens
Je antwoord
Je dunk
Je gebrek aan
eerlijkheid
Je antwoord
houw het stevig vast
Je antwoord
bouw er een muur
mee om je heen
en oordeel over
jezelf alleen
C Van Hees Annie
© Copyright 2007 - 2024
Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd