Mijn pen
zoekt de weg
naar woorden
Mijn pen
die een weg
baant tussen
gekruiste bochten
Mijn pen
die word gedreven
door woorden
die geven
een duidelijk
antwoord
in het leven
C Van Hees Annie Belgie
© Copyright 2007 - 2024
Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd