Al heel lang
leg ik uit aan
mijn 'ogen'
Hier vindt zich elke dag weer
een spel plaats 'dit is de wereld'
Ze is inderdaad ' mooi',
'wonderbaar', 'miraculeus', 'exceptioneel'.
Haar ogen; Oehff 'prodigieus'
haar voorkomen: 'authentiek'
Haar lach ' bedwelmend'
benevelt,
verdwaast,
narcotiseert mij.
zij is het
vlees geworden
'gedicht van meer'
'de ghazal van ghalib'
Dit is de 'wereld'
leg ik uit
aan
'mijn ogen'
© Copyright 2007 - 2024
Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd