ik droomde een verloren droom..mijn lief!!!
en plots ben je zomaar terug!!!
dromend in mijn onrustige slaap, kom je stil als een dief
zweet verschijnt op mijn borst en rug
door je verschijning in mijn gedachten
bonkend hart, had dat nooit verwacht
hartkwellend, zoveel jaren dat men elkaar niet ziet
mijn ziel en dromen hebben nog zoveel verdriet
© Copyright 2007 - 2024
Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd