Ziek ???
Maag van streek
En gummi benen
Vlinders fladderen
Tot in m’n tenen
M’n hart op hol
Maar ook de pijn
Wanneer ik niet
Bij jou kan zijn
Ieder moment
Denk ik aan jou
Omdat ik zielsveel
Van je hou
Zou je gezicht
Willen strelen
Zijdezacht
Met twee juwelen
Ogen die flonkeren
Als diamand
Aan jou m’n lief
M’n hart verpand
© Copyright 2007 - 2024
Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd