Als je me slaat dan troost je mijn
Doe niet zo hart want het verslaaft mij
Het troost in me hart O nee slaat je me weer
Dan schrik ik keer op keer
Dan weet ik echt niet meer
Dan gaat me hart weer sneller slaan
© Copyright 2007 - 2024
Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd