Enige bloemen op de nabije rotonde
fleuren de omgeving wat op
Dat mag ook wel in de overigens
alleen nog groen getinte straten
Gestadige regenval verandert de
sfeer in hoofdzakelijk grijs
Tot onze spijt kunnen we onze lol
nu meer dan op.
© Copyright 2007 - 2024
Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd