Door ramen en deuren
ziet men weer
de heerlijke natuur kleuren
Het is weer een Lentefeest
blozende bloemen
bijen die zoemen
Fris en fijn
kon het maar altijd
Lente zijn
Van Hees Annie Belgie
© Copyright 2007 - 2024
Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd