Nerine aan de Ring in Hilversum
Nerine nerine,
ik werd blij toen ik je zag!
Stralen en deinen
zonder baleinen
Midden op een
winterse
druilerige dag
Hier aan de ring
in zuurstokroze
Zo zoet
In knal en koude kleur
Geef jij de ring een
vrolijke noot
En een warme
opvallende couleur
Nerine Grenadine
Heb jij dan geen last
van onze benzine?
Door het lawaai heen
Laat je jezelf waaien
En naar de man en passant
Zie ik je zelfs zwaaien
Het is nu november
En niets bloeit nog meer
Behalve jij daar
Elegant
Altijd lachend,
levenslustig
deinende,
aan onze kant
Nerine serotonine
Sierlijk en zwaaiend
Zonder benzine
Stijlvol in eenvoud
Sierlijk aan de rand
immer tevreden
In de berm
aan onze kant
Nerine serotonine
gratis en vrijblijvend
voor ieder
en passant
of eenieder
wiens blik
per ongeluk
in de berm beland
© Copyright 2007 - 2024
Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd