Een waterval aan bloempjes valt gestaag
naar beneê.
Het is de witte Fuchsia, die bloeit zo heel
tevreê.
Nieuwe knopjes, zij dienen zich al weer aan;
nog heel eventjes en 'k kan opnieuw aan
het genieten gaan!
© Copyright 2007 - 2024
Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd