Als de Lente komt
en de zon weer straalt
wandel je met me mee
als de Lente komt
en de bloemen
stralen in een bloemenzee
als de lente komt
en de bomen vertroetelen
bladeren
Wandel je met me mee
als de Lente komt
de roze bloemen
bloesems ruiken
wandel je met me mee
laat ons samen duiken
in dit avontuur
de bloemen ruiken
op dit Lente pad
dat is de mooiste
wandeling
die ik ooit heb gehad
Als de Lente komt
wandel je met me mee ?
C Van Hees Annie
© Copyright 2007 - 2024
Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd