Een reuzenzwaai van buiten, buren...
die doet me wel zo goed
Veel mensen zijn erg chagrijnig,
omdat je een forse crisis ondergaan
moet
Je zou toch verwachten: Lente!
Dat is binnenkort alweer voorbij
Kijk toch eens een tikkeltje blijer
Straks is buiten er helemaal niet bij...
Dakoyria, 2020.
© Copyright 2007 - 2024
Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd