Heel veel sporten kun je spelen
op het gras of in een hal
maar wat is er altijd nodig:
uiteraard - een grote bal
Met een mooie bal als deze
kun je al die sporten doen
en wanneer je heel goed oefent
word je straks nog kampioen
© Copyright 2007 - 2024
Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd