Beste ...
U bent een bioloog.
U houd van dieren.
En daarom willen we Sinterklaas (met u) vieren.
Op uw motor rijd u vaak door de natuur.
En dat is een spannend avontuur.
U komt van alles tegen; een vos, een hert een haas.
En daarom krijgt u iets lekkers van (deze) Sinterklaas.
Pak nu maar gauw uit, al die cadeautjes.
En dan gaan we nu verder naar de andere klasgenootjes.
Groeten Sinterklaas en Natuurpiet
© Copyright 2007 - 2024
Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd