Ik hoor jouw lievelingsmelodie;
ik huil erom.
Niemand die het gelukkig ziet.
De ontroering. zal zij ophouden
te bestaan als ik dit wéér en wéér
beluisteren moet gaan?
© Copyright 2007 - 2024
Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd