VERANDEREN
Hoe kom ik hier uit
Waar moet ik heen
Het wil me niet lukken
't Voelt zo alleen
Sta voor de keuze
Ontglippen.. of niet
't Is vluchten of stikken
Niemand die het 'ziet'
De keus is aan hen dus
En niet meer aan mij
Zij moeten veranderen
Maakt mijn gedachten vrij
© Copyright 2007 - 2024
Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd