Welkom op Gedichtenstad!
Dé gedichtensite van Nederland en België. Is er iemand jarig? Vieren jullie Sinterklaas? Of vind je misschien iemand leuk? Op deze site vind je alle gedichten die je nodig hebt. Met bijna tienduizend mooie gedichten vind je er zeker een geschikt gedicht tussen. En dat allemaal gratis! Onze gedichten zijn stuk voor stuk gecontroleerd op kwaliteit, dus gedichten van laag niveau zul je hier niet tegenkomen. Wandel lekker rond door Gedichtenstad en geniet van eindeloos veel gedichten.
34 Categorieën
Op onze site kun je gedichten vinden in wel 34 verschillende categorieën, waaronder Sinterklaas gedichten, liefdesgedichten, huwelijksgedichten, kerstgedichten, verjaardagsgedichten, korte verhalen en nog veel meer. Ben je van plan een vader- of moederdaggedicht te schrijven en loop je vast? We hebben hier een hele stapel voor je klaar. Ook hebben we Engelse gedichten, als je daar naar op zoek bent. Niet alle gedichten hoeven te rijmen, we hebben ook niet-rijmende mooie teksten voor als je rijm iets te zoetsappig vindt.
We geven je graag wat meer info over dichtvormen en de gedichtengenerator. Typ wat kernwoorden in via de zoekbalk en vind precies wat je nodig hebt. Natuurlijk hoef je niet daadwerkelijk de gedichten te gebruiken, als je het fijn vindt om de gedichten zelf te lezen en ervan te genieten kan dat natuurlijk ook. Zelf kunnen we ook genieten van de mooie poëzie die wordt ingestuurd.
Zelf een gedicht insturen
Heb je zelf een passie voor gedichten maken? Stuur dan zelf een gedicht in! Daar zou je Gedichtenstad enorm mee helpen om te groeien. Je gedicht zal gecheckt worden op kwaliteit en wie weet staat hij binnenkort wel op onze site. Is er iets mooiers dan je talent delen en er anderen mee helpen?
Begin nu maar lekker met lezen en heel veel plezier op GedichtenStad.nl!